
SEIZOENSMENU
Medaillon van foie gras in eendenterrine met pistachenoten
Ijs van boschampignons
of
Carpaccio van hert, witte balsamico-notendressing
Herfstpickles, mierikswortelroom, gefrituurde croutons
of
Kortgebakken sint-jakobsvruchten
Romige en krokante aardpeer, olie en geroosterde hazelnoten, chips van Iberische ham (toeslag +5 €)
Burger van everzwijn of rund
Gekonfijte uien, snippers van foie gras, honing-mosterdmayonaise,
groentepickles
of
De traditionele “Brabantse” fazant in een nieuw jasje
Gepaneerde fazant, witloof in twee texturen, aardappelmousseline
of
Langzaam geroosterde hertenfilet
Saffraangepocheerde peren, gekaramelliseerde kastanjes, rodekoolketchup (toeslag +12 €)
De vis volgens de vangst van de dag
Gelieve uw dessert te kiezen bij het opnemen van de bestelling
Onze prijs: € 52
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag
+ € 36 : huisaperitief en 1/2 fles aangepaste Franse wijn.
* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.
Vegan, vegetarische en glutenvrije gerechten op aanvraag.
