top of page

DESSERTS

De desserts van de lunch van de week
(behalve op zondag)
€ 10

Mousse van Guyaquil chocolade met gezouten caramel
€ 10

Crème brûlée met grand cru vanille uit Tahiti
€ 10

Ijs van pindakaas met Amaretto
€ 10

Sorbet van het moment
Alcoholvrij
€ 10
Avec alcool ou champagne
€ 14,5

Aardbeien, gekonfijte rabarber, dulce de leche ijs, limoenkoekje
€ 13

Onze "Tout Chocolat"
Variatie in 6 texturen van Guyaquil-chocolade
€ 13

Dame Blanche
Vanille-ijs « Tahiti grand-cru », warme chocoladesaus, huisgemaakte chantilly
€ 13

Vier hoevekazen van onze vriendin « Dorothée »
Gemengde sla, droge vruchten, huisgemaakt notenbrood
€ 14

Traditionele Irish coffee met Whisky
Of indien u dit wenst met Amaretto, Baileys,
Cognac, Grand Marnier, Rum of Vodka
€ 13

Koffie Másalto 100% arabica
Trilogie van mignardises en pralines
€ 8,50

Cappucino 100% arabica mas alto , huisgemaakte mignardises, slagroom
€ 9

Thee "Harney & Sons"
Trilogie van huisgemaakte mignardises en pralines
€ 8,50
bottom of page