MENU BIB GASTRONOMIQUE
Tataki van tonijn
Zeewier met sesam, gepofte quinoa, sojasaus, laurierolie
Foie gras van eend
Reductie van zwarte bes en rode Bergerac, krokantje van grué de cacao
Ravioli van everzwijn
Hoorn des overvloeds, ossestaartbouillon, gerookte emulsie
Tartaar van Sint-Jakobsschelpen
Ijs van boschampignons, citroenbrood
Toeslag : 3€
Granité
Van "cidre bouché" - Familie Dupont
Mooi stuk rundvlees, gekruid met aromaten
Butternutpuree, krokantje van comté, zoetzure saus
Bouillabaisse van Noordzeevis
Rouilleschuim, knoflookcroutons
Gebraden fazantenborst
Witlof, cantharellen, aardpeer, reductie van gele wijn
Hertenfilet in een jasje van verse kruiden
Wortelgroenten, krachtige jus
Toeslag : 12 €
Gelieve uw dessert aan het begin van uw maaltijd te kiezen uit onze selectie van desserts.
Onze prijs: € 56
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag
+ € 38: inclusief aperitief naar keuze* en onze selectie Franse wijnen.
* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.
Elke middag van dinsdag tot zaterdag,
uitgezonderd feestdagen, gastronomische lunch aan
38,00 €
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
of
34,00 €
(voorgerecht, hoofdgerecht of hoofdgerecht, dessert)