top of page
Repas gastronomique

MENU BIB GOURMAND

Gelei van Bergerac doux " Montdoyen ", zwartebessenconfituur, geroosterd boerenbrood
of

Lucullus van eendenlever en gerookte tong

Gelei van Bergerac doux " Montdoyen ", zwartebessenconfituur, geroosterd boerenbrood
of

Gelei van Bergerac doux " Montdoyen ", zwartebessenconfituur, geroosterd boerenbrood
of

Burrata di bufala-ijs, Parmezaan, Kalamata-olijven
of

Carpaccio van geroosterd rundsvlees

Burrata di bufala-ijs, Parmezaan, Kalamata-olijven
of

Burrata di bufala-ijs, Parmezaan, Kalamata-olijven
of

Geglaceerd mosselsap, koriander en rijstcrackers
of

Tartaar van schelvis en zeekraal

Geglaceerd mosselsap, koriander en rijstcrackers
of

Geglaceerd mosselsap, koriander en rijstcrackers
of

Oesters Fine de Claire n°3 Orléanaise, roze garnalen, langoustines, wulken, kreukels, grijze garnalen, venusmosselen, Jumbo-mosselen
Toeslag: 10 €

Rijkelijk gevulde zeevruchtenschotel met :

Oesters Fine de Claire n°3 Orléanaise, roze garnalen, langoustines, wulken, kreukels, grijze garnalen, venusmosselen, Jumbo-mosselen
Toeslag: 10 €

Oesters Fine de Claire n°3 Orléanaise, roze garnalen, langoustines, wulken, kreukels, grijze garnalen, venusmosselen, Jumbo-mosselen
Toeslag: 10 €

Met genever en likeur van vlierbloesem

Granité

Met genever en likeur van vlierbloesem

Met genever en likeur van vlierbloesem

Nems met eekhoorntjesbrood, cantharellen en Parmezaan, stroaardappelen en een rijke jus
of

Mooi stuk rundvlees, gekruid met aromaten

Nems met eekhoorntjesbrood, cantharellen en Parmezaan, stroaardappelen en een rijke jus
of

Nems met eekhoorntjesbrood, cantharellen en Parmezaan, stroaardappelen en een rijke jus
of

Gefrituurde pijlinktvis, koraalroom, andouille uit Guéméné, gerookte look
of

Zeeduivelwangen

Gefrituurde pijlinktvis, koraalroom, andouille uit Guéméné, gerookte look
of

Gefrituurde pijlinktvis, koraalroom, andouille uit Guéméné, gerookte look
of

Doperwtencrème, geroosterde vijgen, Arleux-knoflook, mosterdpickles
Toeslag: € 12

Geroosterde " Pigeonneau des Collines ", gekonfijte bout, kalfswangkroketten

Doperwtencrème, geroosterde vijgen, Arleux-knoflook, mosterdpickles
Toeslag: € 12

Doperwtencrème, geroosterde vijgen, Arleux-knoflook, mosterdpickles
Toeslag: € 12

Gelieve uw dessert aan het begin van uw maaltijd te kiezen uit onze selectie van desserts.

  Onze prijs: € 54

(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag

+ € 38: inclusief aperitief naar keuze* en onze selectie Franse wijnen.

* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.

Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.

Elke middag van dinsdag tot zaterdag,

uitgezonderd feestdagen, gastronomische lunch aan

38,00 €

(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)

of

34,00 €

(voorgerecht, hoofdgerecht of hoofdgerecht, dessert)

bottom of page