
MENU BIB GASTRONOMIQUE
Huisgerookte zwaardvis
Avocado, mango, koriander, sorbet van rodekoolpickles
of
Foie gras van eend en cashewnoten met truffels
« Amontadillo » sherry gel, geroosterd boerenbrood
of
Kortgebakken Sint-Jakobsschelpen
Aardperenmousseline en chips, gegrilde Morteau-worst
Toeslag : 4 €
Kalf osso buco op Milanese wijze
Tagliatelle, gremolata
of
Suprême van hoevekip « Pattes Noires » op Boergondische wijze
Kroketten van kalfszwezerik, gekonfijte venkel, in de schil gerookte knoflook
of
Rugfilet van Noorse winterkabeljauw « Skreï »
Pastinaakmousseline, kroket en romige mosseljus, gekonfijte artisjokken
Gelieve uw dessert aan het begin van uw maaltijd te kiezen uit onze selectie van desserts.
Onze prijs: € 58
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag
+ € 39: inclusief aperitief naar keuze* en onze selectie Franse wijnen.
* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.