MENU BIB GOURMAND
Lucullus van eendenlever en gerookte tong
Gelei van Bergerac doux " Montdoyen ", zwartebessenconfituur, geroosterd boerenbrood
of
Carpaccio van geroosterd rundsvlees
Burrata di bufala-ijs, Parmezaan, Kalamata-olijven
of
Tartaar van schelvis en zeekraal
Geglaceerd mosselsap, koriander en rijstcrackers
of
Rijkelijk gevulde zeevruchtenschotel met :
Oesters Fine de Claire n°3 Orléanaise, roze garnalen, langoustines, wulken, kreukels, grijze garnalen, venusmosselen, Jumbo-mosselen
Toeslag: 10 €
Granité
Met genever en likeur van vlierbloesem
Mooi stuk rundvlees, gekruid met aromaten
Nems met eekhoorntjesbrood, cantharellen en Parmezaan, stroaardappelen en een rijke jus
of
Zeeduivelwangen
Gefrituurde pijlinktvis, koraalroom, andouille uit Guéméné, gerookte look
of
Geroosterde " Pigeonneau des Collines ", gekonfijte bout, kalfswangkroketten
Doperwtencrème, geroosterde vijgen, Arleux-knoflook, mosterdpickles
Toeslag: € 12
Gelieve uw dessert aan het begin van uw maaltijd te kiezen uit onze selectie van desserts.
Onze prijs: € 54
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag
+ € 38: inclusief aperitief naar keuze* en onze selectie Franse wijnen.
* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.
Elke middag van dinsdag tot zaterdag,
uitgezonderd feestdagen, gastronomische lunch aan
38,00 €
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
of
34,00 €
(voorgerecht, hoofdgerecht of hoofdgerecht, dessert)