top of page
Repas gastronomique

MENU BIB GASTRONOMIQUE

Avocado, mango, koriander, sorbet van rodekoolpickles
of

Huisgerookte zwaardvis

Avocado, mango, koriander, sorbet van rodekoolpickles
of

Avocado, mango, koriander, sorbet van rodekoolpickles
of

« Amontadillo » sherry gel, geroosterd boerenbrood
of

Foie gras van eend en cashewnoten met truffels

« Amontadillo » sherry gel, geroosterd boerenbrood
of

« Amontadillo » sherry gel, geroosterd boerenbrood
of

Aardperenmousseline en chips, gegrilde Morteau-worst
Toeslag : 4 €

Kortgebakken Sint-Jakobsschelpen

Aardperenmousseline en chips, gegrilde Morteau-worst
Toeslag : 4 €

Aardperenmousseline en chips, gegrilde Morteau-worst
Toeslag : 4 €

Tagliatelle, gremolata 
of

Kalf osso buco op Milanese wijze

Tagliatelle, gremolata 
of

Tagliatelle, gremolata
of

Kroketten van kalfszwezerik, gekonfijte venkel, in de schil gerookte knoflook 
of

Suprême van hoevekip « Pattes Noires » op Boergondische wijze

Kroketten van kalfszwezerik, gekonfijte venkel, in de schil gerookte knoflook 
of

Kroketten van kalfszwezerik, gekonfijte venkel, in de schil gerookte knoflook
of

Pastinaakmousseline, kroket en romige mosseljus, gekonfijte artisjokken

Rugfilet van Noorse winterkabeljauw « Skreï »

Pastinaakmousseline, kroket en romige mosseljus, gekonfijte artisjokken

Pastinaakmousseline, kroket en romige mosseljus, gekonfijte artisjokken

Gelieve uw dessert aan het begin van uw maaltijd te kiezen uit onze selectie van desserts.

  Onze prijs: € 58

(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag

+ € 39: inclusief aperitief naar keuze* en onze selectie Franse wijnen.

* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.

Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.

Volg ons op Facebook of Instagram 

en ontdek elke week 

Onze gastronomische lunch 

iedere middag van woensdag tot zaterdag

bottom of page